Mail ons

Stuur een mail

Bel ons

0497 - 575232

Offerte

Aanvragen

Bergeijk

Wilgenakker 7

Houten deuren

Deuren van hout bepalen de stijl en uitstraling van uw woning. Voordeuren, tuindeuren, garagedeuren en schuifpuien uit onze fabriek zijn gebruiksvriendelijk en beschermen u tegelijkertijd tegen geluidshinder en weersinvloeden. Onze deuren worden op maat gemaakt naar wens van de klant en zijn voorzien van goed hang- en sluitwerk. 

Voordeuren

Een voordeur is meer dan alleen een deur. Het zegt iets over uzelf, uw stijl, smaak en misschien wel uw karakter. U wilt niet zomaar een voordeur. Goossens maakt daarom voordeuren volledig naar wens van de klant.

Buitendeuren

Buitendeuren zijn er in verschillende uitvoeringen en toepassingen. Denk hierbij aan tuindeuren en achterdeuren die zijn opgebouwd uit stapeldorpels of paneelvakken en waar glas in geplaatst kan worden. Dichte deuren en poorten worden veelal gemaakt van geïsoleerd plaatmateriaal en zien we vaak terug in garages en bergingen.

Garagedeuren

Garagedeuren zijn meestal grote deuren die vaak gebruikt worden. Wij maken deze deuren van geïsoleerd plaatmateriaal met aluminium inlage. Dit zorgt voor een kwalitatief hoogwaardige deur die licht in gewicht is en een hoge vormstabiliteit heeft. Daarnaast is het mogelijk om een garagedeur te voorzien van bijvoorbeeld een glasopening of groeven, zodat deze perfect bij de uitstraling van uw woning past.

Schuifpuien

Met schuifpuien van Goossens haalt u een stukje van buiten naar binnen. De grote deuren en lage borstwering zorgen voor veel lichtinval. Ook verliest u met een schuifpui geen ruimte op uw terras. Vanwege de lichte en gemakkelijke bediening is een schuifpui zeer gebruiksvriendelijk. Wij maken onze schuifpuien standaard met laagreliëf onderdorpels, geïntegreerde rails en degelijk veiligheidsbeslag.

Hang- en sluitwerk

Inbraakwerendheid is een belangrijk aspect bij kozijnen, ramen en deuren. Wij werken met goed en degelijk hang- en sluitwerk. Alle uitsparingen worden door ons volledig geautomatiseerd CNC-bewerkingscentrum gefreesd waardoor het hang- en sluitwerk altijd perfect past. Tevens monteren wij de ramen en deuren af in onze fabriek en hangen deze in de kozijnen.

Wat we al voor onze klanten hebben mogen maken

Modern woonhuis te Knegsel
Moderne nieuwbouwwoning te Eersel
Woonhuis met mantelzorgwoning te Eersel
Bekijk alle projecten