Mail ons

Stuur een mail

Bel ons

0497 - 575232

Offerte

Aanvragen

Bergeijk

Wilgenakker 7

Gespecialiseerd in het produceren van houten kozijnen, ramen en deuren

Jan Goossens timmerwerken is een onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het vervaardigen van kozijnen, ramen, deuren en trappen. Maar ook voor schuifpuien, gootlijsten, plinten en architraven kunt u bij Goossens terecht. Wij leveren maatwerk voor particulieren en bedrijven voor nieuwbouw en renovatie.

Photo by CoinView App

Houten kozijnen

Kozijnen van hout geven een flinke meerwaarde aan uw woning of gebouw. Ze passen in elke gewenste bouwmethode en zijn ook nog eens recyclebaar. Een slimme keuze dus.

Lees meer
Photo by Omar Prestwich

Houten ramen

Ramen van hout (de draaibare delen) zijn te maken voor werkelijk alle woningstijlen, dus ook die van u.

Lees meer
Photo by NeONBRAND

Houten deuren

Deuren van hout geven een warm welkom. Ze zijn daarnaast inbraakwerend en makkelijk te repareren bij eventuele beschadigingen.

Lees meer

Timmerfabriek

Houtconstructies, zoals kozijnen, ramen, deuren, puien en lijstwerk.

In onze eigen fabriek maken we voor zowel particuliere als zakelijke klanten alle soorten houtconstructies, zoals kozijnen, ramen, deuren, puien en lijstwerk. Bij ons kunt u terecht voor maatwerk in kleine oplages tot duurzame timmerproducten in grote oplages, uiteraard volledig afgewerkt en opgeleverd naar uw wensen. Met de tweede generatie Van der Aa aan het roer, vindt u bij ons de perfecte combinatie van jarenlange ervaring in het ambacht en de modernste productietechnieken.

Lees meer